„Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщават от компанията.

Без вода до 21:00 часа днес ще са жителите на части от кварталите „Павлово", „Княжево" „Горна баня", „Овча купел", „Овча купел 2", „Манастирски ливади" и живеещите на тТериторията на бившето АОНСУ.

Спирането на водоподаванетою е във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод и канал на бул. „Цар Борис ІІІ".

От 13.00 часа днес до 01:00 часа утре без вода ще бъдат клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ж.к. „Люлин 4 и 5"; кв. „Филиповци" и кв. „Суходол".

С понижено налягане от 9.00 до 21.00 часа ще бъде кв. „Овча купел 1".

Ще бъдат осигурени водоноски на адрес: кв. „Горна баня" пред Ортопедията; кв. „Овча купел" - ул. „Монтевидео" №21 пред ІV - та МБАЛ от 10.00 часа.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове в ж.к. „Дружба 2" до бл. 254 , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в части от ж.к. „Дружба 2" и по бул. „Цветан Лазаров".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ж.к. „Дружба 2" до 68 СОУ; до РУМ, пред бл. 307.

Във връзка с изпълнение на инвестиционни проекти за реконструкция на улични водопроводи, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в части от кв. „Суходол" и с. Мало Бучино.

 

 

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги, обещават от компанията.