За втора поредна година хип-хоп лейбълът Illmate тръгват на национално турне, като този път ще посетят Пловдив, Стара Загора, Бургас, Велико Търново, Варна, Русе, Плевен и София.

Концертите започват на 30-ти Април, когато лейбълът ще се подвизава под тепетата разстресе тепетата, заедно с подкрепатa от Zinnat и Asian Detective.

На следващия ден Илмейт ще гостуват за първи път в Стара Загора, като се очаква звуков взрив, който ще повиши още повече нивото на токсични вещества във въздуха. Морето също ще затрепти на 2-ри Май, когато Illmate ще гостуват в Бургас. Нокаут, както винаги, ще покажат какво означава hardcore local support.

На 4-ти, лейбълът ще направи обратен завой към старата столица Велико Търново.  "Mестнaта власт" ще има свои преставители в лицето на Sensei и Sistah. На следващата вечер, групировката ще забие във Варна.

Много рап ще има и в Русе на 6-ти Май, когато съвсем "случайно" е и празника на града, но няма да има нужда от излишни пиротехнически средства, защото Илмейт ще се погрижат да ви осигурят един истински музикален фойерверк.

Предпоследната спирка ще бъде в Плевен на 8-ми Май, защото...така им харесва. Последната копка на турнето ще бъде направена на 13 Май в клуб "Строежа" в столицата, с помощта на The Top Stoppers. През целия тур ще се радвате на специалното участие на Jamez Bongg и Diwaddloe Ckatheturode, които ще вдигат и свалят завесата на представленията с дъбстеп, грайм, бейслайн и други стилове, характерни за острова.

Клубовете, в коитоIllmate ще гостуват са както следва:

Пловдив - клуб "Lollipop" (18+);

Стара Загора - клуб "Extreme";

Бургас - клуб "Bizarre";

Велико Търново - клуб "Bally";

Варна - "Comics";

Русе - къща „Канети";

Плевен - зала „Galaxy Bowling"

София - клуб „Строежа" (18+)

Във всички градове входът е на цена от 7 лв. В София цената е същата при предварителна продажба, а на място е 10 лв. Във Варна от 22:00 до 23:00 ladies free!

Предварителна продажба на билети за шоуто в София (клуб "Строежа") - в мрежата на Ticketstream (Офис 1, М-тел, Техномаркет, На Тъмно, Ориндж, Строежа и тн.) от петък, 16 Април!

За непълнолетните (16-18г.), с изключение на градовете Пловдив и София, съществуват два варианта:

1.Да си напечатат предварително заверени при нотариус декларации с подпис на родител, като документа може да се свали от тук -
www.illmate.com/legal

2. Декларации ще има и на място, но младежът трябва да е с придружител (по възможност роднина), който да носи отговорност за пребиваването на лицето в клуба.