Явно е, че има ненаказани и неразкрити хора, това заяви след произнасяне на присъдите по делото „Наглите" една от жертвите на групата - Ангел Бончев.
„Не съм бил на театър. Надявах се на такива наказания и съдът ги потвърди", добави още бившият изпълнителен директор на ПФК „Литекс".

Според него е въпрос на тълкувание на съда и на доказателствата решението за виновни за отвличанията да бъдат признати половината от подсъдимите.
Бончев заяви, че не е ядосан, но няма как да се върне времето назад: „Няма как пръстите ми да са на място или жена ми да не е болна от рак."

По думите му, ако не се е било сменило правителството този хаос и ужас в държавата са щели да продължават, защото някои хора не са си вършели работата.
„Това са хора, които са на високо ниво, хора, които са бащи на нацията", поясни още той, като добави, че не са работели и не са взимали отношение по тези проблеми.

„Представете си, ако отвлекат детето на еди кой си президент или вицепремиер, тогава какво щеше да се случи! Всичко това говори и показва на какво ниво е обществото ни", заключи Ангел Бончев.