26-годишен младеж се заби с лек автомобил в паркиран на благоевградски булевард ТИР.Инцидентът станал към 02:00 ч. тази нощ на булеварда между кварталите "Струмско" и "Еленово", съобщава БГНЕС.

Лек автомобил "Ауди", управляван от 26-годишен мъж, се е забил в задната част на паркиран на бул. "П.К. Яворов" товарен автомобил. Пострадалият водач е транспортиран до Спешното отделение на болницата в Благоевград, където лекарите установили само контузия на гръдния кош. Пострадалият не е пожелал да остане за наблюдение и затова е освободен за домашно лечение.

Това е поредната катастрофа, която става в Благоевградско. Припомняме, че редица хора пострадаха през последните дни при ПТП-та в района на Кресненското дефиле, главен път Е-79 край Симитли, пътя в посока Кулата и др. За съжаление при инцидентите имаше и жертви.

Катастрофите в този район традиционно се увеличават през лятото, когато хора от цялата страна започват по-интензивно да пътуват в посока Гърция, за да прекарат отпуските си или няколко почивни дни там. Резултатът са километричните "тапи"в района на Симитли, които изнервят шофьорите и те често предприемат рискови маневри, за да избегнат чакането.