Турнето на емблематичното шведско дуо Roxette, което започна в края на февруари 2011, вече е в Европа. След като посетят южната ни съседка Гърция на 27 май, музикантите ще пристигнат у нас около обяд на 28 май /събота/.

Те ще бъдат настанени в луксозни апартаменти в  5-звезден хотел, където ще отдъхнат преди дългоочаквания концерт на стадион "Георги Аспарухов"  на 29 май от 20:00 часа. Интересът към събитието е наистина изключителен. Голяма част от билетите бяха светкавично разпродадени още с пускането им месеци преди събитието.

Ограничено количество седящи билети за трибуните на цени от 100 лв., все още могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и неговите партньори, както и онлайн на www.ticketpro.bg .

Организаторите на концерта, София Мюзик Ентърпрайсис, пускат от сряда билети за правостоящи на цена само от 50 лв.

По време на престоя си в България, Мери и Пер ще консумират подбрани биопродукти и разнообразни вегетариански специалитети в комбинация с италианското вино Chianti Classico. Задължително изискване е към менюто да има добавен прясно нарязан джинджър.

Световното турне на Roxette предизвика небивал интерес навсякъде по света, като логично следствие на напълно разпродадените концерти от миналогодишното им европейско турне. Самите артисти са изключително ентусиазирани от световната обиколка и издаването на новия им албум.