Меглена Кунева не може да бъде морален стожер на политиката, а нарицателен пример за службогонство и накърняване на националните интереси.

Това заяви лидерът на РЗС Яне Янев в право на отговор на казаното от председателя на партия „България на гражданите" в интервю за bTV вчера.
Припомняме, Кунева определи партията на Яне Янев като партия на слугинажа и го обвини, че се опитва да припише това на нея.

„По никакъв начин да не си позволява да коментира подкрепата на РЗС за Борисов - аз съм критикувал Борисов така, както г-жа Пръмова не може да си представи", посочи Яне Янев.

Тя и Даниел Вълчев са най-ярките представители на картела на Тройната коалиция, заяви той и обвини Даниел Вълчев, че е правил фирми с Любен Гоцев.

Аз когато съм бил по студентските стачки и митинги, те с Даниел Вълчев бяха номенклатура. Докато аз бях по студентските барикади пред парламента, Кунева и Вълчев, бяха вътре и лапаха, каза още лидерът на РЗС.

Той определи партията на Кунева като поредния мит и опит за поредната политическа измама и я обвини: „А тя как се пазари за министерски постове...".

Защо не я попитате за тандема Лазаров-Варадинов - тези, които така защитиха потребителите под нейното крило, че невръстните им дъщери се сдобиха със 70 фирми за ветрогенератори, посочи в заключени лидерът на РЗС.

Припомняме, в началото на политическия сезон РЗС обяви като основен свой приоритет „борбата" срещу новата формация на Кунева.