Концертът на ПИНК, който трябваше да се състои тази вечер на стадион „Академик" се отлага, заради заболяване на изпълнителката.

В 16.00 ч. певицата е сигнализирала организаторите от София Мюзик Ентерпрайсис, че се чувства зле и е поискала лекарска помощ.

Веднага е извикан екип от частна клиника Торакс, представен от д-р Генов, който прегледа певицата и постави диагнозата за остър ларинготрахеит - сериозна инфекция на горните дихателни пътища, която засяга и гласа.
В разговор с между д-р Генов и ПИНК стана ясно, че тя от 2-3 дена се чувства зле, но й е бил назначен доста слаб антибиотик.
Докторът смени терапията с един от най-силните антибиотици - Клацид - и ударна доза витамини.

Припомняме, почитателите на атрактивната дама очакваха концерта с убеждението, че той ще бъде едно от най-пищните и зрелищни предствления, случвали се някога в България.

Заедно с ПИНК пътува трупа циркови артисти, които се част от програмата на грандиозното шоу. Те показват уникална въздушна акробатика, скокове на трапец и еквилибристика, каквито никога до сега не са се случвали на подобен концерт у нас.

Самата ПИНК също участва в специалната програма, което изисква тя да е във възможно най-добра кондиция за представлението.

До утре организаторите ще имат информация дали здравословното състояние на Пинк ще й позволи да изнесе концерта си във вторник - 03 юли.

Всички закупени билети за шоуто ще важат без заверка. Желаещите да върнат билетите си ще могат да направят това в касите, от които са ги закупили.