Пиян нглийски турист счупи стъклена витрина в хотел „Кубан" в Слънчев бряг, след което падна от терасата на хотелската си стая.

Сигнал за нарушаване на обществения ред е подаден около 01.45 ч. в Районно управление „Полиция" - Несебър. Съобщено е, че турист в нетрезво състояние е счупил стъклена витрина в хотел „Кубан".

Когато пристигнали служителите на реда на мястото на инцидета, установили, че туристът е настанен в комплекс „Роял Дриймс" в Слънчев бряг, но не може да представи никакъв документ за самоличност.
Чужденецът влязъл в апартамента си - на четвъртия етаж на хотела, за да търси лични документи, а полицаите се отправили към рецепцията за проверка на адресна карта на мъжа.

Слизайки по стълбите служителите чули тъп звук, като при излизане от комплекса, видели туриста да лежи в неестествена поза на тревата до входа на сградата. Той е откаран в МБАЛ - Бургас, където е констатирано, че има счупване на кост на петата на единия крак и травма на бъбреците, но е без опасност за живота.

Туристът е прегледан и освободен за домашно лечение. Установена е самоличността на пострадалия турист - 22-годишния М.Х. от Донкастър, Великобритания, който заедно с 16-годишната си приятелка, пристигнал в България, като индивидуален турист на 21 юни с чартърен полет, кацнал в 22.20 ч. на Летище - Бургас.

Работата по изясняване на случая продължава от служители на Районно управление „Полиция" - Несебър.