Давид Леви е мажоритарният кандидат на партия „Ред, законност и справедливост" в 23 многомандатен избирателен район в София, където  водач на листата на РЗС е Атанас Семов.

В 24 МИР листата се води от д-р Иван Антикаджиев от ССД, а мажоритарен кандидат е зам.-шефът на БЧК Надежда Тодоровска.

Водач на листата в 25 район е лидерът на РЗС Яне Янев, а мажоритарен кандидат е Стефан Инджов, който в момента е съветник на конгресмена Кенеди за Европа и балканските страни.

Яне Янев е мажоритарен кандидат и водач на листата в Благоевград.

Мажоритарен кандидат във Варна и водач листата в морския град е Димитър Абаждиев. Той води листата и в Бургас, където мажоритарен кандидат на РЗС Георги Манев.

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов е мажоритарен кандидат и водач на листата в Русе.

Лидерът на Единната народна партия Мария Капон е мажоритарен кандидат на РЗС в Пловдив-област, където листата се води от лидера на БЗНС Георги Пинчев.

Припомняме, още преди два дни стана ясно, че в Плевен РЗС изправя срещу Румен Петков бившият главен секертар на МВР ген. Илиев.

„Продължаваме нашата битка за ред, законност и справедливост в България, продължаваме да громим корупцията и няма да спрем, докато не  се въведе европейски ред в страната" - заяви Яне Янев преди да представи мажоритарните кандидати и водачите на листи във всички 31 избирателни района.

Той съобщи, че следващата седмица РЗС ще обяви своите 7 конкретни изисквания, в резултат на които партията би подписала следизборни споразумения.

„Искаме това да направят и потенциалните ни партньори - ГЕРБ и Синята коалиция. Трябва да се прекрати практиката коалиционните споразумения да се подписват тайно" - заяви Яне Янев.