Само няколко седмици след официалното си откриване на 6 ноември най-новият шопинг комплекс в столицата - София Ринг Мол вече е оценен с две престижни награди и регистрира рекорден брой посетители.

Миналата седмица молът беше избран за „Сграда на годината" за 2014 г. в категорията „Търговски сгради" на ежегодния национален конкурс в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата. В края на ноември пък София Ринг спечели наградата „Мол на годината" в ежегодния конкурс за луксозно строителство, архитектура и дизайн - VIP Property AWARDS 2014, където беше оценяван от международно жури.

За краткото време след като отвори врати София Ринг Мол се превръща в една от най-желаните шопинг дестинации в столичния град. За първия месец след откриването той  беше посетен от рекордните над 800 000 души.

За всички свои посетители до края на месец декември София Ринг Мол е подготвил десетки изненади и атракции. Търговският център ще зарадва всички тях и с изпълнения на детски вокални групи, уъркшопи за изработване картички и глинени съдове, куклен театър всяка събота, безплатни снимки с Дядо Коледа и Снежанка и Коледен хор.

Празничната програма на събитията на София Ринг Мол може да бъде проследена на Facebook страницата му: https://www.facebook.com/SofiaRingMall.Official

София Ринг Мол е представител на най-модерните търговски центрове от ново поколение в световен мащаб. Той предлага на своите посетители 200 магазина, над 400 марки, от които 100 напълно нови за българския пазар, кино с 10 зали с VIP салони, най-големия увеселителен център на закрито на над 6 000 кв.м., най-голямата закрита картинг писта в страната с площ 7 500 кв.м., най-големия универсален магазин простиращ се на 6 500 кв.м., безплатен паркинг с общо 3 500 места, ВИП паркинг със 100 места, безплатен wi-fi, безплатна автобусна линия и още много други.

За разлика от повечето молове в България, построени до момента, София Ринг Мол поставя акцент не само върху шопинга, но и върху местата за забавление и прекарване на свободното време. Това е единственият мол в страната, който предлага толкова големи отворени пространства, широки тераси с изглед към Витоша, толкова много естествена светлина във вътрешността и зелени площи на над 28 000 кв.м.