Уникално 3-часово изживяване обещават на българската публика Dream Theater, които ще свирят в столичната зала „Фестивална" на 29 юли.

Китаристът Джон Петручи споделя, че е особено въодушевен от радостния прием на последното им турне от страна на феновете:

„С това турне целта ни е да накараме почитателите да се потопят в нашия свят още с влизането си в залата. Надяваме се, че ще се получи една наситена с емоции вечер както на музикално, така и на визуално ниво, и поради тази причина сме приготвили доста интересни неща.

Ще представим някои песни, които никога досега не сме изпълнявали пред публика, както и парчета от последния ни албум Dream Theater. Няма да пропуснем и класиките от творчеството ни - специално заради хардкор феновете ни. Ако пък отскоро сме любимата ви банда, ще останете впечатлени от разнообразието на музиката ни."

Джон Петручи споделя, че турнето е уникално за групата, защото няма да има подгряващи изпълнители и на сцената ще са само петимата музиканти.

„Целта ни е да накараме хората да си прекарат наистина добре, да станат част от нашия свят за три часа. Специално за това турне феновете ги очакват няколко специални изненади: нова сцена, съвсем нова визия и декори, както и обновен сет лист", допълва виртуозният китарист.

Dream Theater се завръщат в България