Младежи на 17, 19 и 20 години загинаха в катастрофа на пътя между Попово и село Гагово, съобщиха от полицията в Търговище.

Малко след 22 часа снощи 20-годишен младеж от село Зараево е управлявал BMW. На ляв завой той е загубил контрол над автомобила, вследствие на което колата напуснала платното за движение, блъснала се е в крайпътно дърво, в резултат на което автомобилът се разцепил на две.

Вследствие на удара са починали водачът, возещия се на предната седалка 17 годишен младеж и 19-годишен младеж, който бил на задната седалка. Всички загинали са живеели в поповското село Зараево.

В катастрофата е пострадал и друг 20-годишен младеж, който е настанен в търговищката болница за лечение и наблюдение със сериозни травми, без опасност за живота му.

Припомняме, в последните дни станаха няколко тежки катастрофи, при които загинаха много хора. Например тази нощ край село Баница, Врачанско, загинаха двама мъже. Вчера на АМ "Тракия" загинаха двама души при две верижни катастрофи. В неделя двама мъже загинаха на пътя между Брестовица и Перущица.