Слава Богу, отдъхна си проф. Юлиян Вучков след като получи уверението на премиера Бойко Борисов, че всички в ГЕРБ са нормални.

Верен на стила си, водещият на „Времена и нрави" разкритикува и гейовете, особено тези които демонстрират половата си ориентация.

В продължение на два часа Юлиян Вучков възхваляваше госта си - Бойко Борисов, който почти не можеше да вземе думата от него. Професорът открито нападаше ДПС и Иван Костов. Самопровъзгласилият се за журналист и моден експерт не пропусна да поиска дори и забраната на партията на Ахмед Доган.

Нито един премиер за последните 20 г. не е направил нещо добро за България с изключение на вас г-н Борисов, не пропусна да се подмаже още в началото на предаването водещият. До Вас нищо не се е строило, а след като Вие дойдохте всичко се промени, продължи проф. Вучков.

Проф. Вучков се възползва от присъствието на лидера на ГЕРБ и гост призова за повече естетика в съвременната култура, която според него се ограничава в голяма степен до клозетната литература.

Водещият не пожали и председателя на Народното събрание Цецка Цачева и към личния й стайлинг. Пред премиера той настоя тя да се облича с повече вкус, защото сега приличала на коледна елха.

Проф. Вучков не посмя да коментира жълтия пуловер, с който се беше появил Бойко Борисов за предаването. За първи път от близо 2 години Бойко Борисов беше надприказван в ефир, но дори и се остави да бъде поучаван.

Един от редките пъти, в които лидерът на ГЕРБ се върна в разговора беше за казуса „Цветелина Бориславова".

На въпрос откъде са парите на бившата банкерка от СИБанк, Бойко Борисов обясни, че от три години не живее с нея.

Аз не съм получил нито един лев от нейните пари. Бъдете убедени, че в банковата система разследването е изключително строго в последните десет години", обяви премиерът.

В останалите теми като здравеопазване, култура, външни работи премиерът седеше странно апатичен в студиото на „Времена и нрави".

Ние в момента, и до сега, и занапред с ДПС нямаме пресечна точка, все пак не пропусна да заяви категорично лидерът на ГЕРБ. Ако ги поканя във властта, ставаме несменяеми, коментира той. Изядохме всички попарата през последните 20 г., припомни Бойко Борисов. Той не пропусна да се ожали за слабото присъствие на депутатите от ГЕРБ.

Искам моите депутати да се научат да говорят и да имат политическото излъчване на политик като Лютви Местан, каквото и да не ни харесва в неговото говорене. Той говори като политик, отбеляза премиерът.