Бойко Борисов е много комплексиран. Тази позиция изрази в парламента лидерът на Атака Волен Сидеров. Той се е запознал с изявлението на експремиера от днес и го определи за объркана мисъл на комплексиран човек.

По-рано Борисов заяви, че ГЕРБ ще се държат както Атака в предишния парламент, тоест ще са сред хората. Нямате толкова самостоятелно мислене, убеден е Сидеров, обръщайки се задочно към ГЕРБ.

Волен Сидеров съобщи още, че има информация за тайни срещи на Бойко Борисов с видни фактори от ДПС. Той каза също така, че с правителствения самолет ГЕРБ изнасяли пари навън, които бивали вкарвани в офшорни сметки. По думите му пътят на парите минавал през Ливан.

Става въпрос за милиардни суми, увери той. Информацията му била от бивши ГЕРБ-ери, близки до Цветанов и Борисов. Националистът обеща такива разкрития, заради които Борисов щял да се скрие.

Лидерът на националистите заподозря друга тройна коалиция - БСП-ДПС-ГЕРБ.

Ако ГЕРБ били в зала, когато се гласувало политическото номадство със създаването на възможността да се правят нови парламентарни този текст нямало да мине, смята Сидеров, изтъквайки, че става въпрос за задкулисни договорки.

Атака са срещу това и искат когато един депутат напусне ПГ, от която е избран, да напуска и Народното събрание.