Преди две години на тази дата ГЕРБ постигнаха страхотна изборна победа, като малко им остана да спечелят абсолютно мнозинство и да управляват на „спокойствие".

730 дни по-късно общественото ни пространство посреща „юбилея" раздвоено (както винаги - силно любещо и мразещо).

Появи се фейсбук група с „еретичното" предложение днес да е „Ден без Бойко Борисов". Донякъде разбираме инициаторите - темпът, с който премиерът ни инспектира и открива най-различни видове обекти е уморителен не само за медиите, но и за читателите.

Ние обаче не сме склонни да „пуснем" точно днес Борисов в платен отпуск. Днес е важен ден - преполовява се мандатът му, сиреч удобен момент за равносметка и анализи. И най-вече - моментът, в който трябва да се чуе „гласът народен".

Затова ви каним във форума под този текст да изразите мнението си и оценката за двете години на Бойко Борисов и ГЕРБ. Знаете, тук може да се каже и напише всичко.

Все пак, молим за разбиране - откровени цинизми, вулгаризми, спамове и постинги не по темата ще бъдат изтривани.

Всичко най-интересно от мненията ви - официално, прошнуровано и прономеровано, ще бъде изпратено с писмо на министър-председателя, като част от стремежа ни да подпомогнем следващите две години управление.

Говорете Му!