За трета година поред HI-FI EXPO София ще покаже пред ценителите на хипнотизиращия  дизайн,  феноменалния  звук и съвършена  картина последните постижения в hi-fi техниката от цял свят.

Събитието ще се проведе в стаите на гранд хотел „София" между 23 и 25 ноември, информира Stand.bg.

Благодарение на това всяка система може да бъде чута или буквално „почувствана", тъй като е в обстановка, най-близка до домашната. Освен това ценителите ще могат да сравнят качествата на една марка техника с друга чрез демонстрациите, които ще се правят на място.

На първите две изложения над 10 000 ценители у нас видяха, чуха или вече притежават последните открития на hi-fi техниката - стереосистеми, тонколони, CD плейъри, DAC, усилватели, предусилватели и процесори, проектори и екрани, плазмени и LCD екрани, аудио- и видеосървъри, грамофони, акустичен дизайн, домашно кино, професионално аудио-видео оборудване от най- скъпите и известни марки в цял свят.

И тази година ще бъдат представени последните модели за 2012 г. от най- престижните имена, които творят в този клас техника. Освен това ще дебютират нови носители на награди за дизайн и качество и пионери сред супермодерната модификация.

Ще бъдат показани ръчно направени тонколони и цели системи; самостоятелно разработени у нас и патентовани концепции и технологии; незабравими комбинации от изцяло цифрови аудио източници като музикaлни hi-fi сървъри и плейъри с класически аналогови усилватели и озвучителни тела, хибридни усилватели от Hi - End клас.

Посетителите на изложението ще участват и в томбола с голяма награда - уикенд за двама в известен курорт.

Археология на чистия звук - историята на ECM