Последно:
Малко след 19.00 часа Георги Стоев е починал, съобщиха от Пирогов 

Мъж е прострелян пред хотел "Плиска" в София, предаде БТА.

Той е улучен с един куршум в главата, като куршумът е минал през слепоочията. Освен това той е прострелян и два пъти в тялото.

Жертвата е Георги Стефанов Стоев - автор на публикации за групировките.

Сигналът за инцидента е подаден минути преди 13.00 часа.

Първоначално простреляният беше настанен в шокова зала в "Пирогов". По-късно той е опериран, след което е преместен в реанимация. При операцията са открити два проектила.

Операцията приключи, но състоянието му е изключително тежко, бих казал почти несъвместимо с живота, заяви за newsbg д-р Стоян Сопотенски - началник на спешното приемно отделение в „Пирогов".

Огледът на мястото на стрелбата вече е приключен. Отцепеният район ще продължи да се охранява от полицията и засега загражденията няма да бъдат премахнати.

А министър Румен Петков се скри
                    Още... 

Стоев е нападнат след като излизал от кафене в близост до хотела, съобщи пред журналисти говорител на СДВР.

В заведението Стоев е имал среща с двама мъже във връзка с публикуване на негова следваща книга.
Единият от мъжете не е дошъл на срещата, а другият е станал пряк свидетел на стрелбата.

Нападателите на Стоев са били двама мъже, като те не са били маскирани и са успели да избягат, добавиха от полицията.

Георги Стоев е автор на книгите „ВИС", „ВИС-2", „СИК", „На пилона", „BG Кръстника (истинската история на Маджо), „BG Кръстника -2: Маргина, Бойко и другите", „BG Кръстника 3: Любен Гоцев - истинският Кръстник" и др.

Стоев твърдеше в изказванията си, че знае кой стои зад убийствата на Илия Павлов, изчезването на Мето Илиенски, а само преди седмица в предаването "Сеизмограф" говори за темите от "подземния свят".

Сам той е бил част от "поколението" на мутрите, след което става основен източник на информация за пророческите книги на Христо Калчев.

Преди седмица в "Сеизмограф" Стоев говори за Алексей Петров, братя Галеви, Маргините, Маджо, министър Румен Петков.

По думите му, сигурно е, че Младен Михалев-Маджо и Големия Маргин - Красимир Маринов, са били сътрудници на службите, затова са и оцеляло досега.

Стоев разказа също така, как преди време е бил готов да свидетелства срещу Маджо - всичко е било подготвено и координирано с прокуратурата, когато в последния момент Румен Петков се е намесил и е спрял подготвяното.