Музикантът Виктор Стоянов, част от популярното преди години дуо „Стоян Михалев и Виктор", подаде сигнал за обида, закана и хулиганство срещу депутатите от „Атака", които вчера го причакаха в сградата на „Нова телевизия".

Припомняме, че вчера следобяд, Стоянов бе гост в „Часът на Милен Цветков". Когато участието му приключи и той се отправи към изхода, там го чакаха няколко депутати от партията на Волен Сидеров, между които Деница Гаджева, Димитър Димов и Миглена Александрова.

Народните представители потърсиха сметка за нещата, казани от музиканта и активен протестиращ в телевизионния ефир, вследствие на което са разрази бурен скандал, който едва не завърши с физическа саморазправа.

Другият гост на предаването Цветозар Вълков, който се обяви за сваляне на имунитета на Сидеров, също бе потърпевш от атаката на атакистите.

Припомняме, че вчера Стоянов и Вълков влязоха в студиото с хартиени маски на партийния лидер, чийто имунитет бе поискан от главния прокурор.

„Кой ти дава право да идваш и да се правиш на Волен? Защо не си сложиш маска на Лютви Местан?", попита депутатът Димитър Димов, който е заедно с Деница Гаджева и Миглена Александрова бе заснет в поредния скандал с етикета на националистическата партия.

От записа, излъчен във вечерните новини на „Нова телевизия", се видя как народните представители обиждат и заплашват гостите на Милен Цветков.