Застреляха с два куршума Татяна Стоянова пред дома й в Пазарджик. Тя е началник на кабинета на кмета на града Тодор Попов. Полицията потвърди за инцидента.

Татяна Стоянова ръководела отдел „Канцелария на кмета, Връзки с обществеността, протокол и международно сътрудничество" в общината.

Инцидентът е станал около 18.45 часа. Стоянова е простреляна в главата. Изстрелът се е оказал смъртоносен.

Татяна Стоянова е простреляна пред дома си на ул. "Димитър Греков" в Пазарджик. Тя е паркирала автомобила си и се е насочила към входа на блока си, когато е била простреляна в главата. Убиецът е успял да избяга.

В момента районът е отцепен и се води разследване. Не са ясни мотивите за стрелбата, нито оръжието, с което е извършено престъплението.

Пристигналият на място кмет на Пазарджик Тодор Попов е заявил, че по всяка вероятност покушението не е свързано със служебна ангажираност на Стоянова. Тодор Попов е добавил, че тя не е споделяла за отправени към нея заплахи за живота.

Татяна Стоянова е началник на кабинета на кмета на Пазарджик от 2007 г. Преди това, по време на мандата на Попов като председател на местния Общински съвет, тя бе негов PR.