Китаристът на The Offspring - Noodles, коментира предстоящата си среща с българските фенове на фестивала Sofia rocks 2014:

„Винаги е чудесно да свирим на места, където никога не сме ходили. Никога не знаем какво да очакваме и обикновено, когато сме на ново място, във въздуха сякаш има едно специфично електричество...

Затова елате всички на концерта, защото ще бъде жесток! Нямаме търпение най-после да дойдем при вас, да разгледаме София и да се запознаем с културата ви. Ще бъде страхотно шоу, ще се видим там!"

20 години след излизането на албума, който изстреля The Offspring сред най-емблематичните пънк рок банди за всички времена, легендарният „Smash" ще прозвучи с пълна сила, от първото до последното парче, на 6 юли на стадион „Академик" по време на петото издание на Sofia rocks. Разбира се, групата ще представи и другите си големи хитове.

„Обичаме да свирим, обичаме да сме заедно, да се забавлявам, да пътуваме, пак да свирим, да пишем песни, да записваме...", споделя Noodles.

„Наистина адски се забавляваме, никога не ни омръзва. През първите десет години харчехме личните си пари, за да ходим по турнета. Реално не свирехме за пари и така беше, докато не извадихме "Smash".

The Offspring: Идваме с най-големите си хитове