Майката на безследно изчезналия у нас германец Ларс Митанг - Сандра Митанг, предлага награда от 10 000 евро на човека или хората, които й помогнат да намери сина си, който е в неизвестност повече от 4 месеца.

Припомняме, 28-годишният Ларс изчезна от Летище - Варна на 8 юли т.г. Въпреки усилията на служителите в българското Министерството на вътрешните работи и всички издирвателни мероприятия, които са предприети от страна на Международна детективска агенция „Гютик", младият мъж все още е в неизвестност.

Ларс е единственото дете на Сандра.

„Здравейте уважаеми българи! Обръщам се така към Вас, защото за всичките безкрайни 160 дни и нощи, нито един от Вас не злоупотреби с голямата трагедия, която сполетя мен и детето ми. Моля Ви, моля всеки от Вас, който знае макар и мъничка частица информация, която ще помогне да намеря сина си, да я сподели с нас", призовава в свое писмо - зов за помощ отчаяната майка.

Тя умолява за помощ и споделя, че Ларс е нейният Божи дар и откакто го няма за нея няма живот. Майката признава, че така ще бъде до края на дните й, ако не направи всичко за неговото здраве, щастие и живот.

Сандра Митанг споделя още, че синът й има психиатрични проблеми и поради тази причина е много вероятно да момента да не знае кой е и къде се намира.

„Моля Ви от цялото си сърце и душа да откликнете на молбата ми! Знам, че Господ ще възнагради всеки от Вас, помогнал ни в този труден момент!", зове притеснената жена.

Чрез медиите тя разпространява негови снимки и вероятния му външен вид, изработен с фоторобот, предвид изминалото време и вероятния му начин на живот.

Сандра Митанг оставя и телефон за 24-часова връзка: 0888 61 43 720888 61 43 72.