Нямало категорични доказателства, че детето, открито в куфар край Пасарел е Никита Леонтев, цитира БГНЕС думите на главния секретар на МВР Георги Костов.

"Пуснахме снимките на Никита Леонтев и майка му Анна Леонтева в медиите, защото има голяма степен на вероятност те да са жертви на тежко престъпление. Но няма категорични доказателства, че това е така, на този етап твърдението все още е хипотеза", заяви Костов.

До този момент сигурното е, че имаме труп на дете, починало от насилствена смърт с неустановена самоличност, каза още Костов.

Куфарът с мъртво дете вътре бе открит край село Пасарел, софийско преди десетина дни. След това от МВР разпространиха фоторобот на детето, което е момче на видима възраст 5 години.

По-късно бе направена връзката между убитото дете и открития разчленен труп на жена край Приморско. Към момента се предполага, че те са майка и син - Анна и Никита Леонтеви.
Бе съобщено още, че във връзка с убийството на детето, а може би и на майката, полицията издирва лице от кавказки произход.

Припомняме, малко по-рано главният прокурор Сотир Цацаров потвърди, че има връзка между убитата жена и детето, открито в куфар.