Изразът "Ще давим терористите в цукалото" е може би най-точният превод на путинския "Будем мочить террористов в сортире". Поне така смятат специалистите по руски език.

Точно това чака радикалните ислямисти - уахабити в близките месеци и години в Руската Федерация. Руснаците никога няма да простят третото поред посегателство над символа на своята бойна слава: Сталинград - Волгоград. Атентатите на 21.10., 29.12. и 30.12. в града, устоял на натиска на Вермахта и неговите сьюзници, и предрешил изхода от Втората Световна Война преминаха "червената линия" на търпението на руската власт и общество. Оттук-нататък прословутата толерантност кьм мюсюлманските републики и съотечественици остава окончателно в историята на СССР и Руската Федерация.

В навечерието на Зимната Олимпиада в Сочи, управляващите в Кремъл не могат повече да си позволят компромиси и отстъпки пред набиращото сила влияние на уахабизма сред ислямизираните навремето от арабите народи в Северен Кавказ и по поречието на реките Волга и Кама. Фактът, че подпалването на православни църкви в Казан е съпроводено от кървави атентати в Сталинград-Волгоград, означава, че всички преговори са приключени.

По време на последното ми идване в България, най-маститият наш арабист - проф. д-р Владимир Чуков ми разказа за за посещението преди около половин година в Москва на един от най-високопоставените саудитски аристократи - принц Бандар (неговата сьпруга Хайфа се прочу с преводи на огромни суми по сметките на "Ал Кайда"). Сьщият е предупредил Владимир Путин за пълномащабна война на руска територия по време на Олимпиадата, ако не отстъпи пред исканията на ислямистите. Двата атентата от вчера и днес са доказателство, че безспорният руски лидер е отказал всякакъв компромис.

Дали обаче принц Бандар и неговите близки роднини си дават сметка за последствията за Саудитска Арабия и другите спонсори и организатори на ислямисткия тероризъм!? Явно, че не! Затова, не би било зле някой да им преведе интервюто, дадено за нашия сайт от о.з. капитан пьрви ранг Константин Сивков - заместник-директор на московската Академия за Геополитически Проблеми, след първия от трите споменати атентата - на 21.10.2013г.!

Ако не са притеснени и не го приемат на сериозно, значи наистина си вярват, че в задгробния живот ги очакват 40-те крилати "хурии" в ефирни одеяния! Толкова по-зле за тях! Защото ръководителите на въпросната Академия никога не говорят само от свое име и не си хвърлят думите на вятъра! Така че, да посъветваме 40-те "хурии" да се подмиват!

Ако говорим сериозно, след като именно Константин Сивков предлага отстраняване на "клановете, завзели властта в Саудитска Арабия и Катар, под флага на борбата с тероризма и установяването на демокрацията", това означава, че зад подобна идея стои Кремъл! И ми се струва, че освен Рияд и Доха, могат да пострадат още и Анкара и Баку, които лавират между западните съюзници и Израел, от една страна, и ислямистите, от друга! Само че, в Москва вече са готови да се справят с тях за отрицателно време!

Три атентата, с няколко десетки загинали и двойно повече ранени няма да уплашат жителите на Сталинград - Волгоград, чиито предци устояха с цената на многократно по-големи жертви през Втората световна война. Напротив, ще ги консолидират и ще издигнат на по-високо равнище техните патриотични чувства и воля за съпротива.

Между чука и наковалнята обаче се оказват потомците на волжките и кавказките българи, приели навремето исляма от Арабския Халифат. Тяхната съдба е най-вече за оплакване!

Олимпиадата в Сочи ще се състои, независимо от всичко! Така, както навремето се състоя московската, в условия, когато всеки ден числото на загиналите в Афганистан съветски войници (не броим афганистанците) беше по-голямо от загиналите в 3-те атентата.

А нашите червено-"турско" сини управляващи нека да си направят добре сметката докога ще допускат в изстрадалата ни страна потомци на черкезите и останалите северокавказци, заселени от султана по нашите земи, след овладяването на Кавказ от руската армия и прогонени след 1878г. в Сирия, Йордания и Ливан! Защото не е тайна, че, докато главите на семействата се бият срещу сирийската армия, за налагане на нормите на Шериата, останалите членове ядат нашия хляб и нарушават обществения ред. Скоро може да започнат и да се самовзривяват там, където има концентрация на българи! Или от БСП - ДПС - "Атака" са такива "русофили", че искат и по атентатите да заприличаме на Русия!?